Saapuminen ja esteettömyys

Kuva: Lahden museot, kuvakokoelmat, Eetu-Pekka Heiskanen

Radio- ja tv-museo Mastola sijaitsee Radiomäellä, Lahden maamerkkien, 150 metriä korkeiden radiomastojen juurella. Radiomäki on upea luontokohde aivan Lahden keskustan tuntumassa. Bongaa radiomastojen ohella vanhat asemarakennukset, vesisäiliö, hautausmaa ja urheilukenttä. Radiomäeltä aukeaa hulppea näkymä kaupungin historiaan ja Vesijärvelle.

Osoite

Radiomäenkatu 37
15100 Lahti

Mastolaan voi saapua omalla autolla, bussilla, kävellen ja pyörällä. Parkkikiekollinen (4 h) pysäköintialue on museon vieressä. Lähin bussipysäkki sijaitsee Lahden Matkakeskuksella, 10 minuutin kävelymatkan päässä museosta. Museon edustalla on pyörätelineet.

Esteettömyys

HUOMIO! Esteetön sisäänkäynti on väliaikaisesti pois käytöstä porraskiipijän teknisen vian vuoksi (6.6. alkaen). Odotamme korjausta ja ratkaisua tilanteeseen. Tällä välin henkilökuntamme pystyy avustamaan rajoitetusti portaikossa liikkumisessa. Pyydämme ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä, mikäli saapumisen mahdollisuus askarruttaa. Pahoittelemme häiriöstä aihetuvaa haittaa ja vaivaa!

Mastolan esteetön sisäänkäynti löytyy museorakennuksen sivusta. Voit ilmoittaa saapumisestasi ennakkoon tai soittaa museon pääovelta asiakaspalveluun, jotta henkilökuntamme voi saattaa sinut museoon.

Museossa on kaksi kerrosta, joiden välillä on mahdollista siirtyä hissillä tai porraskiipijällä. Museossa on lainattava pyörätuoli. Museon alakerrasta löytyy esteetön wc. Henkilökuntamme auttaa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä ja avustaa tarvittaessa paikan päällä.

Invapysäköintipaikat sijaitsevat museon sisäänkäynnin lähettyvillä, verkkoaidan vieressä.

Avustajat pääsevät museoon veloituksetta.